Kasvatusprojektit
Hoito-ohjeet
Myydään
Yhteydenotto

Kasvatus

Kokoelmaamme kuuluu tälle hetkellä parikymmentä erilaista viljakäärmettä, joista suurin osa on ulkomaantuonteja. Tällä hetkellä kasvatusprojekteihimme kuuluvat charcoal lavender ja charcoal orchid kuviollisena ja ilman, peppermint ja cinder - muunnokset sekä lava sunkissed. Tavoitteenamme on jalostaa ennen kaikkea terveitä ja laadukkaita käärmeitä eri värimuodoissa, ja siten lisätä Suomen viljakäärmekannan värivalikoimaa.

Käytämme kasvatukseen ainoastaan terveitä ja ominaisuuksiltaan hyviä yksilöitä. Kaikki käärmeemme on testattu kryptospyridioosi-loisen varalta negatiiviseksi, tai ovat negatiiviseksi testattujen emojen jälkeläisiä. Myyntiin tulevat sunkissedit ovat stargazer-testatuista linjoista, eivätkä kanna yli 96% todennäköisyydellä stargazer-sairausgeeniä.

Haluamme tarjota viljakäärmeistä kiinnostuneille terveitä ja kauniita lemmikkejä kohtuuhinnalla sekä neuvoja ja apua lemmikin hankinnassa ja pitämisessä. Sovittaessa luoksemme on mahdollista tulla tutustumaan käärmeisiin ja niiden hoitoon ennen poikasen hankintaan.

KASVATUSSUUNNITELMAT JA POIKUEET


Copyright Marjo Suvanto 2020